Timetable

ANNOUNCEMENTS

    • Brisbane Classes starting early/mid October!
    • The rough timetable is below, locations to be confirmed but will likely be mostly outdoors in New Farm Park and Roma Street Parkland
    • If you have a venue and would like me to present one of the classes below in your venue regularly, please contact me.

CLASSES

TUESDAY MORNING

Location: 
TBA

6:30am – 7:30am (60 mins)
Dao Yin
:: $25 (casual)

TUESDAY AFTERNOON

Location: 
TBA

5:30pm – 6:30pm (60 mins)
Da Xuan Basics
:: $25 (casual)

6:30pm – 7:30pm (60 mins)
Qigong
:: $25 (casual)

Both Afternoon Classes (120 mins)
:: $40 (casual)

WEDNESDAY MORNING

Location: 
TBA

6:30am – 7:30am (60 mins)
Da Xuan Basics
:: $25 (casual)

WEDNESDAY AFTERNOON

Location: 
TBA

5:30pm – 6:30pm (60 mins)
Dao Yin
:: $25 (casual)

6:30pm – 7:30pm (60 mins)
Breathing and Nei Dan
:: $25 (casual)

Both Afternoon Classes (120 mins)
:: $40 (casual)

THURSDAY AFTERNOON

Location: 
TBA

5:30pm – 7:00pm (90 mins)
Martial Arts (for self development)
:: $35 (casual)

7:00pm – 8:00pm (60 mins)
Qigong
:: $25 (casual)

Both Classes (150 mins)
:: $50 (casual)

SATURDAY MORNING

Location: 
TBA

9:30am – 11:00am (90 mins)
Da Xuan Basics
:: $35 (casual)